Paakkisten sukuposti

 

Tietoja sähköpostilistasta

Sukuposti on Sukuseura Paakkisen tarjoama palvelu Paakkisen sukuun kuuluville. Sähköpostilistan kautta saat yhdistyksen tiedotteita ja muuta sukutietoa sekä voit myös itse osallistua keskusteluun.

Nähdäksesi listalle aikaisemmin lähetetyt viestit, siirry arkistoon. (vain tilaajille)

Sähköpostilistan käyttäminen

Kun olet liittynyt sähköpostilistalle, voit lähettää viestejä listan osoitteeseen (sukuposti -miuku- paakkinen -piste- fi).

Osoitteeseen lähetetyt viestit jaetaan kaikille tilaajille. Voit luonnollisesti myös pelkästään seurata keskustelua ja tiedotteita. Osallistuminen keskusteluun ei siis ole pakollista, mutta olisimme iloisia, jos uudet tilaajat rohkaistuisivat esittäytymään listalla. Näin saisimme samalla tietoa myös sukumme haaroista eri puolella maata ja maailmaa.

Sähköpostilistalle liittyminen

Liity listalle täyttämällä alla oleva lomake. Saat pian postilaatikkoosi vahvistusviestin. Vastaa siihen viestin ohjeiden mukaisesti ja olet mukana keskustelussa!

  Sähköpostiosoitteesi:  
  Nimesi (vapaaehtoinen):  
  Voit antaa tähän salasanan asetustesi ylläpitoa varten. Tämä salasanan suojaus järjestelmässä on heikko, mutta se estää muita käyttäjiä pääsemästä tahattomasti listalla oleviin tietoihisi käsiksi. Älä käytä tässä samaa salasanaa, jota käytät tärkeiden asioiden suojaamiseen sillä salasana lähetetään tarvittaessa sinulle suojaamattomana sähköpostiviestinä.

  Jos et täytä salasanakenttää niin järjestelmä generoi automaattisesti sinulle salasanan. Salasana lähetetään sinulle sähköpostilla, kun olet vahvistanut listalle liittymisesi. Voit aina pyytää järjestelmää lähettämään salasanasi sähköpostitse, jolloin voit muuttaa omia postituslista-asetuksiasi.

  Valitse salasana:  
  Valittu salasana uudestaan:  
  Millä kielellä haluat ohjeet ja lomakkeet?  
  Haluatko vastaanottaa listan viestit päivittäisenä kokoelmana yksittäisten viestien sijaan? Ei Kyllä

Tilaajille

Jos haluat erota listalta, olet unohtanut salasanasi tai haluat vaihtaa asetuksiasi, syötä tilausosoitteesi alla olevaan kenttään ja paina nappulaa.

Irtisanoaksesi itsesi postituslistalta Sukuposti, ottaaksesi salasanan muistuttaja, tai vaihtaaksesi liittymisasetuksiasi syötä liittymissähköpostiosoiteesi:

Jos jätät kentä tyhjäksi, sinulta kysytään sähköpostiosoitteesi


Delivered by Mailman

www.paakkinen.fi